Nieuwe leerling v3

Ineens -of al lang – wil je kind van 6, 7 of 8 + jaar op vioolles. Bij De Jonge Violisten leren de kinderen samen met hun ouder snel leuk goed vioolspelen.
In gezellige groepen leren nieuwelingen natuurlijk de juiste Linker en Rechterhand houding in het allereerste Suzukiliedje: Kortjakje.
En direct gaat het verder met een vijftal Sinterklaasliedjes, voor de intocht van Sinterklaas half november. Zodra die in het land is bereiden we ons dan voor op het optreden tijdens de Royal Christmas Fair.
In Januari gaan we met het Suzukiboek aan de slag. In Februari leren we speels en snel direct noten lezen Met Pinksteren is er jaarlijks het grote vioolfeest: de Pinksterworkshop, waar kinderen naar uit kijken. En nu hebben we het nog niet gehad over de drie keer twee weken Gypsy Muziek, waarin de kinderen steeds uitdagender partijen spelen.

Kortom: elk jaar als lid van De Jonge Violisten  snelt voorbij vol happenings die kinderen steeds verder brengen zodat ze doorgaans binnen drie jaar het moelijke Dubbel concert spelen en na 5 jaar vertrekken als enthousiaste (bijna) volleerde Jonge Violisten!

 

afb: carroussel fotos 

lees meer nl 

frederiekes verhaal. 

 

links naar 

Jaar 1 v4