Als u voor het eerst op deze site van “Juffie Stieneke“, zoals ik graag door de kinderen genoemd word,  bent en overweegt uw kind op te geven voor vioolles bij De Jonge Violisten  is dit een goede plek om informatie te vergaren.

Het kopje REVIEWS geeft een inkijkje in hoe andere ouders de lessen ervaren.

De BLOG (uiterst rechter bovenhoek) verhaalt met veel foto’s hoe het viooljaar verloopt, zowel in de les als bij geplande en onverwachte optredens.

Verder kan het nuttig zijn op de VIOOLAGENDAte klikken. Die houd ik minutieus bij en er staat altijd op wie waar wanneer moet zijn. Wilt u een binnen-concert bijwonen, email dan even naar juffiestieneke@vioolles.info – ivm beschikbare plaatsen. Met Sint en Kerst en op de Boulevard (elk kind dat komt luisteren maakt ook kans op een ijsje…) is iedereen altijd welkom!

Een gratis les boeken kan via het contactformulier

Het tarief voor  76 lessen in jaar 1  bedraagt € 880 inclusief alle lesbenodigdheden en het 5/12 vioolcadeau.

Natuurlijk heeft kindlief een viool nodig. Die huurt u en zo heeft uw kind dan altijd de juiste maat. Koop die niet zelf! Na overleg met de juf hoort u die juiste maat – die soms halverwege het jaar wisselt.

Uiteraard mag u overal op klikken – weet dan dat de overige onderwerpen bedoeld zijn voor ouders van kinderen die al leerling zijn. Ik verwijs in de lessen regelmatig naar de webstie en artikelen hier…..