Meedoen aan het Florence Concours in november? En aan Showcase in Januari 2020 of 2022 of 2024?

Als je echt iets te vertellen hebt aan je publiek is het een idee om met een pianist 5 minuten ( leeftijd 6-12) of 10 minuten (12-18 jaar ) je in te schrijven voor dit concours. Zet onmiddellijk uit je hoofd dat je een prijs gaat winnen: het gaat mij gewoon om de ervaring. Een stuk 200% kennen, een mooi spannend muzikaal verhaal in een mooie jurk over het voetlicht brengen en dan commentaar van de jury krijgen.

Showcase kent een zeer kundige spcialisten jury met leraren die dagelijks met jong talent werken. Deelname hieraan staat dan ook op een hoger niveau.  Overleg met je juf of en wat en met wie meedeon een goed idee is?

Voor het Florence concours kun je je ook als duo of trio inschrijven met stukken die we in de donderdag les doen.

Houd rekening met extra kosten ( voor begeleider en extra lessen)  en extra tijd,  meestal op vrijdag of in het weekend voor een marathon zitting waar ieder kind en ouder commnetaar en tips mag geven en een voor-optreden begin november.

Richtprijs begeleider tijdens het concours  (inclusief een repetitie bij de begeleider plus een korte les van 30 minuten ten huize van de juf) : 60 euro