Dit project is  voor juffie Stieneke beëindigd

En is er dan een Vervolg?

Ja zeker!

In januari 2015 zijn 2 kinderen zijn ingestroomd in de Maandag/donderdaggroep van juffie  Stieneke – op de locatie Riouwstraat 23 maandag EN donderdag van 4 tot 5  en juf Jasmijn gaat door met 4 van de 7 kinderen, op woensdagmiddag, een keer per week. En ze begint ook met een nieuwe groep met kinderen op de Krullevaar! Ook op woensdagmiddag.

Tarieven

Het normale jaartarief voor een of twee keer per week les is € 660, dus € 66 per maand. Voor Ooievaarspashoudersis per jaar € 300 Ooievaarspas korting mogelijk, dus dan wordt het € 36 per maand. Voor hen is vergoeding kosten vioolhuur via stichting Leergeld ook mogelijk.

Juffie Stieneke biedt- voor wie dit bedrag een obstakel zou vormen voor het doorgaan met het viool leren spelen – een overgangstarief dit jaarvoor de Krullevaar starters:    € 35 euro per maand, per kind.

Vioolhuur korting is –indien gewenst – eventueel ook mogelijk voor de ¼, ½, ¾ en hele viool.  een viool huren kost dan €10 euro per maand – als er genoeg violen zijn!

Per september 2015 gelden  voor hen dan de normale tarieven.

De Krullevaarders mogen met alle Vioolhuis activiteiten (zigeuner, inspirerende groeps- en soloconcerten, mini workshops, ouderavond, onverwachte leuke projecten voor maandelijkse motivatie) meedoen. En ze blijven natuurlijk de PILOT-groep van de wijk Morgenstond! Die in de wijk dan hopelijk weer veel nieuwe Krullevaarkids aantrekken, de fakkel brandend houden en …doorgeven! Nieuwe leerlingen kunnen in september op ma/do terecht bij juffie Stieneke in de Riouwstraat 23 of in januari bij juf Jasmijn  in de school de Krullevaar, op woensdagmiddag.

Website: https://vioolles.info/vioolles-meer-in-detail  wat de kinderen dan na 1 , 2 of 3 jaar kunnen. Ze lopen momenteel synchroon met alle Riouwstraat leerlingen

————————–Geschiedenis  van deze Pilotgroep——————————————

Na een succesvol project van Ilona Sie Dhian Ho in Morgenstond en Escamp  begon er een project van 10 lessen Suzuki-viool in de Krullevaar, Bentelostraat. Start 5 september 2014. Lesdata van 3.10 tot 4+ uur : 12/19/26 september, 3/10/17 oktober, 7/14/ 21/28 november, mogelijk nog 12 december??

 De kinderen waren van harte welkom om de les van 31 oktober en 7 november 2 dagen eerder om 16 uur in de Riouwstraat 23  gratis te volgen.  In totaal hebben de kinderen dan dus 12  of meer  lessen voor €40.
 Deelname aan uitvoeringen met andere  Suzuki leerlingen is mogelijk. Zie de agenda.
Kosten € 40  ipv € 150/180 – sponsoring door juffie Stieneke  – voor het hele project van september tot december 2014.
Vioolhuur  bij de firma Bouman á 13,90 euro per maand werd tot half januari gesponsord door de Leeuwerik stichting. Bofferds!