NIEUW CONCEPT HUIDIGE LEERLING JAAR 1 

Lees wat een leerling in jaar 1 zoal te wachten staat, nu u besloot met deze geïntegreerde vioolmethode  ( de bewezen Suzuki -methode plus de nieuwste inzichten) 

U als ouder bent net zo belangrijk als het kind en de juf want u bent de onontbeerlijke THUIS-leraar. LINK LINK: //) daartoe leert u op de eerste woensdag van het viooljaar zelf kortjak spelen Ja heus!  (link: //)

Viool

Lees de regels en wensen over  het gebruik van het huis (link: / regels en wensen /) ( te herschrijven!) 

Let op de juiste vioolhouding (LINK link: /les 1 /)

Uw kind doet vanaf dag 1 mee met de concerten  Eerst een klein stukje , als vijfde jaars met het hele concert. LINK*Opname  Spanish dance )

HET recept om uw kind te laten ophouden met vioolspelen LINK (link: / HET recept /)

Moet je eigenlijk studeren? (LINK link: / moet ik …./)

 Niet elke dag studeren? (LINK link: / iet elke dag studeren/)

HOE studeer ik met mijn kind???!  Over de hele wereld kampen ouders met dezelfde  raadsels en problemen  EN… krijgen hulp van hun Suzuki docent  Daartoe  zie de jaarlijkse ouderavond een groot hulpmiddel omdat op dat moment duidelijk wis waar het soepele loop t en elke ouders nog wel wat nichten kunnen gebruiken en s de eerste les voor ouders  (link: //) ook super belangrijk!  

Tijdens het STUDEERFESTIVAL (LINK link: //) kunnen kinderen stickers verdienen met elk half uur dat ze studeren en met muziek bezig zijn ( koor, tekenen op muziek, etc_ Dit alles vlak voor de verjaardag van de juf op 3 november en hopelijk om te ervaren wat veel studeren doet met  een kind ….

Optredens zijn wezenlijk onderdeel (link: //)  Er zijn verplichte optredens _ in blauw!_ en optredens die georganiseerd worden voor de kinderen en warm aanbevolen zijn – in groen –  en spontaan opgekomen optredens waarnaar kindlief eventueel met een oppas of vriendinnetje naar toe gaat waarvoor u uw kind aanmeldt 

en wat blijkt? Kinderen die echt overal komen blijken later de beste leerlingen. ….

Suzuki ouderschap (LINK link: / Suzuki ouder/) houdt in dat je elke dag met je kind het juiste moment vindt om te herhalen wat er in de les gebeurt is. Daartoe staan uw eigen in de les gemaakte aantekeningen centraal en komt ondersteuning in de groeps APP plus vanaf Kortjakje 100 youtube filmpjes  die deze juf speciaal maakte voor haar leerlingen en die per email komen 

In januari is er op een dinsdagavond de OUDERAVOND voor alle eerstejaars ouders. (LINK link: //)

Korte individuele les voor elk solo optreden in de herfst en lente  (l LINK ink: //)

======================================================================

SIDEBAR 

Jaar 2  (link: //)

Jaar 3 (link: //)

Jaar 4 & 5 (link: //)

Hoe verzorg je een viool? LINK(link: / verzorging viool/)

Studeerfestival (LINK link: / studeerfestival /)

Sint maarten (LINK link: //)

Kerst (LINK link: //)

Hoe een stagiair de lessen ervoer (l LINK ink: //)

Notenlezen (l LINK ink: //)

Les 1 LINK(link: //)

De  Gypsy Academy  (LINK link: //)

Volgorde kerstrepertoire LINK(link: //)

Kerst meezing teksten (l LINK ink: //)