Nog wat praktische informatie over de Pinksterworkshop

Op alle drie de dagen nemen alle ouders eten mee voor de 3 pauze momenten die er elke dag zijn, steeds volgens de Potluck-methode.

-koffiepauze in de ochtend

-lunch

-theepauze in de namiddag.

Het is de bedoeling dat elke ouder op zaterdag voor de koffiepauze bijvoorbeeld een bijzondere (eigen gebakken) cake of fruit aan een stokje of een grote bak aardbeien meeneemt, en dan voor de lunch een salade met pitabroodjes en een favoriet toetje van uw kind, en dan voor de thee (zelfgemaakt is favoriet bij leraren EN kinderen!) koekjes.

En hetzelfde wordt verwacht voor de zondag en maandag. Voor de ouders van de eerstejaars is dit natuurlijk allemaal nieuw. Ze kunnen eventueel na de gewone les nog raad en info vragen aan de tweedejaars ouders, die massaal dit weekend niet willen missen !

Het resultaat is dat we een super-heerlijk eten hebben bij de workshop met veel internationale gerechten. Als je het een keer meegemaakt hebt, dan vergeet je het nooit meer. De workshop staat internationaal bekend als de ‘best-catered- workshop in the world’! ook vanwege alle niet-Nederlandse gerechten

Idee: maak van te voren een quiche voor de 2e dag of voor dag 3 een pastasalade of zo, die snel kan worden afgemaakt op de dag dat je hem nodig hebt. En op de laatste dag doet een schaal met zalm- en komkommersandwiches  en mini-soesjes uit de diepvries  het ook altijd heel goed.

Daarnaast vragen we alle ouders om ook mee te helpen met wat kleinere taakjes. Die staan opgesomd in een rode plastic map met een intekenlijst die in de leskamer ligt.

Help me alsjeblieft de ouders van de eerstejaars daar ook op te wijzen?

Een van de meest populaire extra takenis het koken voor de docenten, ’s avonds na de workshop. En de OP- en AFbouw op vrijdag– en maandagavond is een bijzonder gewaardeerde bijdrage!

We kijken uit naar ieders bijdrage!