Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Valentijn concert 2023

19 februari 2023 @13:00 - 17:00

Valentijn concert  

Waar? Duitse kerk Bleijenburg 3, achter de Koninklijke Schouwburg 

Wanneer? Zondag 19 februari 2023 om 15 uur 

Door wie?  Door iedereen olv Juf Julia en meester Noa en aan de piano Juffie Stieneke 

Wat?  Het grootste en leukste concert in het jaar. 

Voor wie? Voor alle ouders en zo veel mogelijk publiek: opa’s, oma’s tantes, ooms, buurvrouw, juf, klasgenoten en misschien ouders van kinderen die – wie weet – zelf in september willen beginnen met vioolles?

Waarom? Omdat het Gypsy repertoire het leukste is naast Suzuki en IEDEREEN er in kan meedoen.

Wat vragen we van jullie? Zoveel mogelijk kaarten verkopen Aanwezigheid kindlief met de mooiste zigeunerkledij om uiterlijk 13.30 uur voor de  belangrijke zaalrepetitie. En van ieder gezin een `High Tea gerecht’, bijv scones en clotted cream of sandwiches zonder korst met zalm, eiersalade of komkommer, vioolkoekjes, zelfgebakken appeltaart, kruidkoek, wraps, blokjes kaas, fruit, spiesjes 

Wat gebeurt er dan? Om 13.30 uur stemmen en opstellen voor de groepsfoto 

13.35 groepsfoto en daarna – heel belangrijk – de generale repetitie . Er is altijd te weinig tijd!

Kosten? €7,50 per kaart voor volwassenen, 5 euro voor een kind. Kinderen die viool spelen betalen natuurlijk niet!

Hoe kom ik aan kaarten? Vanaf 30 januari in de voorverkoop bij de contact-ouders, onder supervisie van moeders Machteld, Johanna en Marlene. Dit voorkomt in de kou staan aan de zaal. Bovendien is er een prijs voor het kind dat de meeste kaartjes verkoopt…. 

Wanneer gaat de zaal open? Om 14.30  uur. Ouders kunnen vanaf 13.15 uur naar binnen door de zij-ingang op vertoon van een geldig entreebewijs. Voor zichzelf, zusjes en broertjes en…  met een schaal met heerlijkheden….

Hoe lang duurt het? Een dik uur. 

Wanneer kunnen we naar huis? Na de High Tea en het opruimen. De kerk moet precies zo opgeleverd worden als we hem om 13 uur aantreffen…

Hoe precies kan een ouder helpen? Aaaah.. fijn dat u dat vraagt! Er zijn veel kleine en een paar coördinatie taakjes! Graag kiezen wat het meest bij u past. Klaarzetten, opruimen, koffie en thee zetten, Coördinatie keuken, oa afwas in de keuken, controle zaal, , grote videoapparaten aanleveren en bedienen voor DE opname. OF: goede filmpjes van de voorste rij in de kerk aanleveren aan juffie Stieneke Verkoop CD en DVD’s. Facebook hulp aan de juf. Persbericht maken .Bloemen organiseren.

Gegevens

Datum:
19 februari 2023
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Duitse Kerk
Bleijenburg 3
Den Haag, Nederland
+ Google Maps