We zijn gevraagd  twee keer een half uurtje te spelen op de Kerstmarkt in het charmante kerkje aan de Ary van der Spuyweg, tegenover de kinderspeelplaats “om de hoek” . Een levendige markt voor de Engelse gemeenschap met zelfgemaakt gebak en jam en chutneys, en diverse stalletjes met zelfgemaakte nieuwe producten.  En natuurlijk warme wijn, soep, en lekkere lunch gerechten.  En met 4  beginners die net  3 maanden  viool spelen en 5 routinées.

Wie iets goed kon mocht leiden.  En beneden  was er tijd voor een solo.

In de loop der jaren heb ik – met alle begrip voor wie hockey en orkest en wat dan ook heeft op zaterdag –  gemerkt dat kinderen van ouders die bij alle “extra’s” aan optredens aanwezig zijn het zonder uitzondering altijd uiteindelijk (veel) beter doen dan kinderen van ouders die het niet (met alle andere zaterdag verplichtingen van hun niet-Suzuki kinderen ) kunnen opbrengen – en dat is geen waarde-oordeel maar een nuchtere constatering,  no hard feelings hoor!!!engelse-kerk twee-op-een-viool olv-deannah optreden-in-engelse-kerkolv-eviee

 

 

solo-adam-hall

Dear musicians and singers,

Thank you so much for taking part in the music program yesterday at our Christmas Market. We had lots of positive feedback, wonderful to hear all the different types and styles of music and singing!
I would like to wish you all a good December month and festive season!
On behalf of St.John and St.Philip Church: Thank you!
Greetings,
Marion